PRZECHOWYWANIE I GAŁKOWANIE LODOW

  • Pamiętaj by po zakończonej pracy (na noc) przełożyć lody zamknięte wieczkiem do zamrażarki magazynowej, a konserwator wyłączyć z prądu. unikniesz tworzenia się cząstek lodu w kuwecie.
  • Gdy się pojawi w witrynie widoczna warstwa lodu, a także nie osiąga żądanej temperatury to pamiętaj, by wyłączyć konserwator z prądu i rozmrozić go.
  • Przed rozpoczęciem gałkowania umyj wałkownicę pod bieżącą wodą, a następnie wytrzyj ją do sucha by cząstki wody nie dostawały się do kuwety.
  • Podczas zmiany gałkowania smaków pamiętaj by gałkownicę przemyć pod bieżącą wodą, a potem wytrzeć ją ponownie do sucha. Unikniesz tym samym pomieszania smaków dla konsumenta.

przechowywanie


Notice: Undefined variable: post_image in D:\Websites\Poland\lody_nestle_pl\wp-content\themes\nestle-lody\inc\social-media.php on line 84